perjantai 23. heinäkuuta 2010

Newest items...

Nyt vihdoin pääsen esittelemään mun kahden viimeisimmän Helsinginreissun kotiintuomiset! Niitä onkin aika rutkasti, ja varsinkin siltä heinäkuun ensimmäiseltä reissulta on aika paljon esiteltävää. Oon ylpeä itsestäni kun löysin niin paljon kaikkea tosi superkivaa ja halvalla! Kaikkien hintoja en enää valitettavasti muista.




Tää ruutupaitasöpöys on Ginatricotista, kokoa 36! Olin ihan äimänä kun kokoa 36 oleva vaatekappale mahtui mun päälle, yleensä mun kokoni on 38 ja pienemmät koot kiristää rinnoista... Tää olikin sitten vähän väljempi versio! Tän hinta taisi olla jotain 4,90 paikkeilla. 









Tästä hameesta on tullut mun uus lemppari. Löytö Ginatricotista, jota mun piti kokeilla jo ekalla kerralla kun pyörin Forumin Ginassa... Se sitten unohtui, mutta onneksi päädyin samaan kauppaan vielä päivemmällä ja muistin tän! Hintaa oli muistaakseni kympin verran.


Tää kuva on nyt "hieman" ylivalottunut, mutta mekko pääsee paremmin oikeuksiinsa. Tää pitsiröyhelöunelma löytyi myös Ginasta, hintaa taisi olla 9,90. Tää oli niin supersöpö että oli pakko napata mukaan, yleensä inhoan pitsiä mutta tää oli samalla tosi söpö ja seksikäs päällä että enhän mä voinut vastustaa! Nyt mekko odottaa kaapissa ensimmäistä kunnon käyttökertaa...
Tämä toppi/mekko on löydös Keravan Kiivistä, sain viime synttärilahjaksi 40€ lahjakortin kyseiseen liikkeeseen ja kävin tosiaan vasta joskus kolme päivää ennen umpeutumista käyttämässä sen. Tämä tarttui mukaan, hintaa oli 14,95. Tää on hirmu tyttömäinen ja kivaa kangasta, mukava päällä ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin.
Tän vyön nappasin Piecesistä, hintaa oli 4 euroa. Älyttömän suloinen ja antaa kivan lisäpotkun yksinkertaisille paidoille.














Tää vyö sen sijaan on Ginatricotista, hintaa taisi olla myös noin neljän euron verran. Olin tosin vähän huolimaton shoppailija enkä kokeillut tätä vyötä... Se on vähän liian lyhyt, pitänee tehdä yksi lisäreikä jotta saan vyön itteni ympärille! :D
Löysin omasta mielestäni maailman täydellisimmät bikinit H&M:stä. Yhteensä näillä taisi olla hintaa 11 euroa, olin ihan kahden vaiheilla että jätänkö nää nyt hyllyyn vai en... En voinu vastustaa kiusausta, rakastuin tohon farkkukankaan tyyliseen kankaaseen, ja nyt nää onkin ollu ahkerassa käytössä.






















Tähän ihanaan yläosaan en löytänyt sopivaa alaosaa, en voi sietää ns. tavallisenmallisia bikinialaosia, vaan niissä pitää olla ehdottomasti narut sivuilla! Mun päälläni sellaiset tavalliset ei ainakaan oo tähän mennessä näyttäny hyvältä, ehkä mun pitäis joskus taas kokeilla uudestaan... Tälle nätille yläosalle oon nyt yrittänyt sitä paria etsiä mutta laihoin tuloksin :( Hintaa en muista, mutta kauppa oli Ginatricot.
Farkut ovat myös Keravan Kiivistä, nää tais maksaa 25 euroa. Perusfarkut, joihin ihastuin ja jossa jättimäinen Jennifer Lopez -peppuni näyttää aavistuksen pienemmältä! ;)
 Sitten tää toinen uusi farkkurakkaus, KappAhlin alesta 9,90 kivat ja hyvinistuvat farkut. Otin nää sovituskoppiin niissä ajatuksissa, ettei nää mun päälle mahdu, mutta nää olikin ihan täydelliset. Rakkaus!
Sitten seuraavan reissun pari ostosta. Tämä pikeepaita on lähtöjään Ginasta, hintaa 4,90. Mukava päällä ja näyttää ekstrahyvältä!
Ja tämän kuvaoksennuksen viimeinen osa, jättipaita Ginatricotista ja hintaa 4,90. Ei oikeasti ihan noin punainen, valokuva vähän väärensi...

Siinä mun kivat ostokseni, vielä yksi paita ja yksi vyö esittelemättä mutta jääköön ne myöhempiin postauksiin. Nyt lähden koiran kanssa ulos, se raukka on ihan sekaisin juoksuajan ansiosta ja ulvoo päivät ja yöt ja juoksee hermostuneena ympäri kämppää... Yritä siinä nyt sit nukkua!

2 kommenttia:

  1. Kiivi on pelkkää puhdasta ahdistusta ja tuskaa puristettuna vaatekaupan muoton. Pelkkä vilkaisu riittää saamaan pakokauhun päälle.

    VastaaPoista
  2. Hehe miks ihmeessä! :D Ihan jees se oli...

    VastaaPoista