torstai 9. joulukuuta 2010

two zero one zero part one

Monet bloggaajat on varmaan jo tehny tän blogissaan, mutta teenpä mäkin. Vuosi 2010 on jo ihan lopuillaan joten pakko kai se on kerätä tän vuoden parhaat jutut kuvien kera kasaan!

Alkuvuodesta en oikein muista että mitäköhän jännää tapahtu. Tuskin mitään kauheen järisyttävää kun mulle ei oikeesti tuu pahemmin mitään mieleen! Koulusta näyttäis kuitenkin jotain kuvia olevan...Kyllä tää lukeutuu niihin loisto-otoksiin... Matikantunneilla meillä oli vuoden alkupuolella just tämmönen tättärää- meno, opettajalla vähän tuntu menevän hermo ku ei me oikein jaksettu keskittyä opetukseen tai mihinkään muuhunkaan.


Villi pokeri-ilme! Tää on saunaillasta joita meidän harmiks järjestettiin meidän ekan lukiovuoden aikana vaan pari. Ei muka ollu rahaa...


Huhtikuun alussa oltiin Oskun ja isän kanssa Tukholmassa. Se oli kiva reissu, tosin faija hukkas kalliit silmälasinsa sinne ... Risteilyt on kivoja, oon aina tykänny niistä vaikka monet sanookin että ei siel oo mitään tekemistä, ihan tylsää. Huomatkaa ihana keltaisuus hiuksissa!


Toukokuussa vuosikurssi järkkäs konsertin jolla tietysti kerättiin luokalle vähän massia. Sitä tulikin ihan mukavasti, reilut 600 euroa eikä kuluja ollu oikeestaan yhtään! Soiteltiin aika vanhaa musaa, ens konsertissa sitten varmaan jotain vähän uudempaa tuotantoa toivon mukaan... Ja vähän pienempi kokoonpano! 9 bändijäsentä on vähän liikaa. Samassa tilaisuudessa oli myös arpajaiset ja kahvia sekä pullaa. Ja kaikkein parasta oli kun Ulla ja Siiri tuli kans kattomaan meitin musisointia! <3Kesäloman alotus suju tuttuun tyyliin aika rauhallisissa merkeissä - en oo koskaan ollu innostunu näistä järkyttävän kokosista rantapirskeistä jossa on mukana kaikki seiskaluokkalaisista lähtien. Lisäks rannalla voi saada puukosta joten oon ihan mielelläni kiertäny kaukaa noi perinteiset päättärit! ;) Me oltiin pienellä porukalla Oskun mökillä pari yötä, tehtiin ruokaa ja yritettiin kalastaa mut eipä sielt mitään tullu. Kesäloman alku oli tosi kylmä joten vähän laimeeks jäi toi reissu kun kyhjötettiin vaan sisällä. Vesiki oli niin penteleen kylmää ettei tosikaan! Ja kuvassa on saunamökki, ei se varsinainen mökki...

Ja hei käytiinhän me kalassakin monta kertaa Loppijärvellä! Ei saatu yhden yhtäkään kalaa vaikka käytiin viitisen kertaa kokeilemassa, surkee järvi siis! ;) Yhellä kertaa järvellä meni meijän kans tommonen joku lentokone, se laskeutu välil veteen ja haki lisää vauhtia. Mua hirvitti et se laskeutuu meijän päälle... Samalla reissulla meinas tulla paniikki ku bensa loppu keskellä järvee eikä tossa moottoriveneessä mitää airoja ollu. Saatiin sit jo bensanhakija tuomaa meille löpöä ku huomattiin että oho, bensaletku onki irti. Mä olin jo ihan paniikissa ja tyyliin valmiina uimaan lähimpään saareen. En ymmärrä kyl itekkään tota mun reaktiotani, mikäs hätä mulla nyt muka siel oli Oskarin, Simon ja Erkan hellässä huomassa!


 Kesäkuun alussa juhlittiin myös vaihto-oppilaamme (alemmassa kuvassa punatakkinen) Daviden läksiäisiä. Tai siis ei juhlittu vaan vietettiin! Nää oli läksiäiset osa yks Erävismajalla jossa oli kaikenkarvasta sakkia, siel oli Daviden kavereita ja luokkalaisia ja ties mitä kaikkea. Hauskaa oli kuitenkin ja sehän on pääasia! Vähän siinä grillailtiin ja syötiin vaahtokarkkeja ja italialaisten suosimaa Nutellaa paahtoleivän päällä...

Ajattelin jakaa vuoden kahtia, (ellen jopa kolmeen osaan) tässä nyt tää ensimmäinen osa. Tulis muuten ihan liian pitkä postaus jos kaikki vuoden jutut pistäisin yhteen :)

2 kommenttia:

 1. Olisin mäkin hätääntynyt järven keskellä veneessä, hellässä huomassa eli ei! :D Primitiivireaktio.

  Saunamökki on isompi kuin Eränperä ennen! Vaihdan teidän matikantunnille, meillä tehdään hommia! Arg!

  Järkikommentti, järkikommentti.

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäisiä kuvia ja voi nam tuo suklaaputous!

  http://themomentoffashion.blogspot.com/

  VastaaPoista