tiistai 7. joulukuuta 2010

Joulufiilinkejä

Muhun on iskenyt hurja joulukipinä! Huomenna pääsen joululahjaostoksille ja luojan kiitos jonkunlaista ideaa lahjoihin mulla on jo. Lauantaina on vuosikurssin joulumyyjäiset johon joudun ponitytöks, toisinsanoen siis kuskaamaan pikkulapsia ponikärryillä pitkin koulun pihaa! Kuulostaako kivalta? Niin mustakin...

Tossa perjantaina oli Pikkuiset Pikkujoulut kaveriporukalla, aikamoista menoa oli ja tulipa taas todettua että ensi kerralla pitää vahtia vähän tarkemmalla silmällä noita muita! Minä en fiksuna nuorena hölmöilly (ainakaan tälläkertaa), mutta ehkä ens kerralla on sitten mun vuoro. Toivonmukaan ei. Tässä kuitenkin pientä kuvasatoa, siinä villissä menossa sai kyllä kattoo tarkkaan ettei kameraparka joudu uhriksi!

 Minä ja Milena alkutunnelmissa! Piparilla ja glögillä...


Tonttumeininkii! Oskari ihan mukana taas...Riikka skarppina!

Oskarilla oli vähän turhan hieno ilme niin päätin sen onneksi sen sensuroida. Mullahan oli päällä kalleinta mitä löytyy, H&M:n 9,95 mekko joka on varmaan kymmenellätuhannella muullakin pikkujouluttelijalla... Mut ei se mitään, kivaa mulla oli silti vaikka massaan kuuluinkin! Joulut meni oikein mukavasti siis, kivaa oli parhaalla porukalla tietty.

Nyt oon ollu vähän kipeenä, kurkku ku hiekkapaperia ja muutenki iha dööd olo. Joululaulut piristää ja oonki löytäny jo pari tän vuoden suosikkia. Tänään koulussa dusailtiin joulumyyjäisten mainoksia ja samalla kuunneltiin joululauluja, miten ihanan imelää! Silti mun jouluinnostus kasvo niinä parina tuntina ties kuin paljon ja kotona olikin sit pakko vähän miettiä et mitäköhän sitä kavereille ostais lahjaksi.

Koeviikon kokeetkin on nyt kaikki saatu ja ihan mukavasti ne meni, englanti ja äikkä nousee nyt vihdoin takas ysiin mutta hissa laskee, pitänee siis käydä uusimassa se. Uusittavana on kyllä vielä matikan neloskurssin kutonen mut nojoo, kai mä sen jossain välissä kerkeen... :) (Niinpä niin, ens vuonna kiroon sitä kutosta siellä ja pohdin miksen uusinu sitä sillon kun piti!) Mulla on nyt pari kivaa mutta perinteistä postausideaa joista toista ainaki alan toteuttaa tänäiltana. Huomenna kouluun vasta kahdentoista maissa joten nyt voi vähän valvoakin.

Shakin' Stevens - Merry Christmas


Kelly Clarkson - My Grown Up Christmas List


Semmosissa tunnelmissa tänään.

Ainiin! Mitä mieltä uudesta jouluisemmasta ulkomuodosta? Kaipasin jotain vähän lämpimämpää ja muokkailuinto bannerin suhteen on jo pitkään muhinut. Siinäpä se tän illan tuotos siis!

1 kommentti:

  1. Ihana uusi joulu-ulkoasu! Joku se jaksaa värkätä! Itse en viitsi, sen edellisen kerran kun vaihdoin blogin ulkoasua siihen meni varmaan neljä tuntia... :D Liikaa mahdollisuuksia!

    VastaaPoista