perjantai 15. lokakuuta 2010

Aktiivinen blogitar täällä hei!


Huhhuh päätä ihan huimaa tää postaustahti. Oon ollu vähän pahalla päällä tässä viimeaikoina, kylmä sää on yksi syy. Outoa ja masentavaa kun tulee lunta jo puolvälissä lokakuuta. Mun puolestani talvi sais painua hiiteen lumineen ja pakkasineen, tosin se ei taida totella mun pyyntöäni... Okei,  oon tainnut joskus ennenkin sanoa tän, mutta mulle sopis jos talvi alkais joulukuun 1. päivä ja loppuis joulukuun 31. Eilen täällä satoi se kuuluisa ensilumi ja monet tuntuu jo halkeevan innosta. Tunnen oloni ihan nöösiks ja ilonpilaajaks kun mua tää lumentulo lähinnä vituttaa, enkä todellakaan odottele niitä -15 asteen pakkaskelejä ulko-ovella kuola valuen luistimet jo valmiina jalassa. Ylläolevasta kuvasta en sano yhtään mitään... :)
Eilen kävin vähän fiilistelemässä tota lumisadetta ja ensilunta. Aika jäätäväähän pihalla oli, mietin jo kauhulla sitä miten selviän siitä shokista kun Finnairin kone laskeutuu Kanarialta takas Suomen maalle... Tällä menolla Suomessa on vastassa joku jättimäinen lumivyöry joka on peittäny alleen jo puolet koko maasta. Äh, miten mä oonkin näin positiivinen! Mutta hei, katsokaa mun hiuksia!! Ne alkaa pikkuhiljaa saavuttaa sitä väriä minkä mä niihin haluan, oon jo kaks vuotta halunnu jeejee. Ja ne heräs eilen eloon. Nousivat kuolleista. Kiitos Lorealin Glossy Blonde, sävy kirkas helmenvaalea! Tosin ei nää hiukset oo ihan yhtä voimissaan ku 2,5 vuotta sitten riparilla... Ja kuvan vaatetuksesta ynnä muustahan ei puhuta!
Joo, eiköhän mun oo aika mennä lukemaan vähän Tuntematonta Sotilasta ja nyyhkiä tolle lumelle. Terveeks!

5 kommenttia:

 1. Edustava kuva tuolla ylhäällä :--D

  VastaaPoista
 2. Sivakat jalkaan, helkkari, ja latua kiertämään! Ei mitään lumiahdinkoa siellä! Lumilinna kasaan, glögiä huiviin ja nuoskaa kenkiin! ;)

  On se kaunista tää ensilumi, on!

  VastaaPoista
 3. Riikka, niin on!! :DDD

  Siiri, en oo hiihtäny neljään vuoteen enkä muuten hiihdä tänä vuonnakaa :DD

  VastaaPoista