torstai 7. lokakuuta 2010

Idle

Terveex, oon elossa! Oon vaan ollu huisin kiireinen lukiolainen viime päivinä mun 20 viikkotunnin lukkarini kanssa, en oo ehtiny kirjottelee. Eiku oikee syy tälle blogiselibaatille on kuvien puute. Aina mulle kitistään siitä ettei mulla ole blogissa tarpeeks kuvia, sitte en postaa ku ei mulla niitä kuvia oo kun en kanna kameraa enää joka paikkaan mukana! No mut mä bloggaan nyt ilman kuvia, pahoittelen!

Huomenna mennään koulun jälkeen Oskun kaa Helsinkiin juhlistaa meidän 2-vuotispäivää. Tai oikeestaanhan se on vasta lauantaina, mutta agility on sillon enkä voi olla sieltä pois niin pakko mennä sitten jo huomenissa. Syömään olis tarkotus mennä ja leffaan tietty kans! Ja jotkut lahjat pitäis toisillemme ostaa. Kiva päivä siis tiedossa ihanassa seurassa ja naminam ennenkaikkea hyvää ruokaa. Tykkään. (ja otan huomenna sen kameran mukaan niin kuvia tulee!)

Eilen meillä alkoi vanhojentanssiharjotukset. Hitto et oli kivaa vaikka mulla ja Oskulla noi tanssiaskeleet ei ihan kohdilleen osunukkaan... Eiköhän se siitä sitten pikkuhiljaa harjottelun kanssa. Vai onko normaalia ettei muista mihin suuntaan valssatessa tyttö lähtee...? No joo tää postaus on vaan tällanen mä oon hengissä- ilmotus. Moorjes!

1 kommentti:

  1. Teksti on vähintään yhtä kiinnostavaa kuin kuvat! Kaikki kelpaa, kuvilla tai ilman!

    VastaaPoista