maanantai 18. lokakuuta 2010

Takkimania

Nyt, kun Suomeen on ankkuroitunut tää kylmä ilma ja todennäkösesti pian myös ne ihanat lumikinokset, niin aloin katsella talvitakkeja Elloksen kuvaston innoittamana. Säikähdin vähän makumieltymyksiäni, kun huomasin kuolaavani tätä takkia:
Anteeksi mutta mistä lähtien mä olen tykännyt tekoturkiksesta! Mutta toi näyttää niin kuolettavan lämpöseltä ja ihanalta vartalonmyötäseltä talvitakilta, että mulla sekos pää ja olin jo viittä vaille tilaamassa ton turkishökötyksen kotio. Enpä vielä tehnyt sitä... Se olis nyt älyhyvällä hinnalla 59,95 ja siitä vielä 50% pois kun tilaa tietyn ajan kuluessa. (Kalleimmasta tuotteesta saa Elloksella ton -50% pois). Toi mun villakangastakki alkaa nukkaantua siihen malliin että uus takki ois hommattava ja lisäks raukkaparka sai tänään karpalomehua päälleen kun vähän riehuin :)

Seemmosta tynkää tällä kertaa. 5 päivää enää etelänmatkaan ja tällä viikolla tiedossa matikan uusintaa ja muuta ikävää... Jatkot!

4 kommenttia:

 1. Hei, mä tykkään kans ton tapasista takeista, just semmosista niinku lentäjäntakeista, mitä ne nyt onkaan. En vaan tarvi uutta takkia nii taitaa jäädä kauppaan. :)

  VastaaPoista
 2. Toi näyttää niin lämpöseltä että toi ois just ihana :) ja muutenkin vähän erilainen ettei mikään ihan perustylsä. Mulla taas on rahanpuute!!

  VastaaPoista
 3. vooi aika soma takki! ite en vielä lämpee tommosille, hyi ei sopis mulle varmaa yhtää : D

  VastaaPoista
 4. nojoo sitä mäki mietin et sopiskohan toi ihan mulle :DD mut erilainen se on ja siks mä siitä tykkäänkin :))

  VastaaPoista