maanantai 29. marraskuuta 2010

Elämäni aakkoset

Mulla on nyt niiiin ikävystynyt olo, että päätin tarttua tällaiseen haasteeseen...  Elämäni aakkoset, how interesting!

A - Aurinko, arvaamattomuus, agility. Rakastan lämpöä ja valoisia kesäpäiviä ja yksi mun tärkeimmistä luonteenpiirteistä on jossain määrin tää arvaamattomuus, ts. spontaanius. Uudet yllättävät asiat = kivaa! Kunhan yllätys on positiivinen... Agility melko uutena harrastuksena on vienyt jo mun sydämen, kunto kohisee ja samoin suhde koiraan paranee. :)
B - Bikinit! (tosi syvällistä, eikö totta?) Kokouikkaria en enää päälleni laittaisi.
C -
D - David Schneider. Neljännessä kirjaimessa mennään ja taso on tätä! Okei, tää ihkuakin ihkumpi lätkämies vaikutti silloin joskus mun elämääni niin paljon etten vaan voi olla mainitsematta sitä. (Mistäköhän johtuu mun viehättyneisyyteni kyömyneniin ...) Nyt en kyllä tiedä missä mun julkkisrakkauteni nykyään menee. So sad.
E - Eläimet, elämänilo. Eläimet on tottakai tärkeenä osana elämääni kahden kissan ja yhden ihanan koiran muodossa ja mun elämäniloni kasvaa päivä päivältä!
F - Facebook! Aikaa kuluu ja helppo tapa kommunikoida. Tykkään!
G - Genesis. Loistava bändi ja upeet biisit, harmi että löysin kyseisen bändin vasta niiden Suomen konsertin jälkeen :(
H - Hevoset, hölmöily, hiljaisuus. Hevoset on jo kymmenen vuotta ollu tärkeänä osana mun elämää eikä harrastukselle tuu loppua. Hölmöily, no, tykkään heittää aivot narikkaan ja pelleillä, nykyään tähän kyl tulee aika vähän tilaisuuksia kun ei aina vaan kehtaa... Hiljaisuuskin on tärkeetä, on ihana välillä rauhottua sänkyyn ja vaan olla ja ihmetellä!
I
- Ilo, ihmiset, isä. Mitäpä sitä selittämään, ihmiset saa mut iloiseksi ja yksi niistä ihmisistä on isä. Isä on aina mukava mulle ja on ihan paras! Vaikka sen huumori onkin vähän erikoista ...
J - Juhlat, joutenoleminen. Juhlapyhät on ihania, varsinkin joulu on yks suosikeista. Ja of koors kaikki muutkin juhlat kuten synttärit, varsinkin ensi vuonna ;)
K - Kaverit, kirjoittaminen, kauniit asiat. Kirjottaminen on mulle henkireikä! Runojen ynnä muun tosi herkän kirjottelu on kivaa. Kauniita asioita on kiva katsella ja kerätä. Posliiniesineille en syty. Hehe...
L - Laulaminen. Tykkään vaikken osaisikaan !
M - Musiikki, Michael Jackson. Elämä olis tylsää ilman näitä.
N - Nauttiminen, Nikon D60. Tosi tärkeetä mulle, välillä tuntuu etten muuta haluiskaan tehdä... Ja Nikon tallentaa mun elämäni parhaat hetket.
O - OSKARI!!! <3
P - Pyry, piirtäminen, pusut. Rakas kisuliini, jota en tosin osaa piirtää.. Enemmänkin malleina heposet tosin vähenevässä määrin. Pusut lämmittää :)
Q -
R - Rakkaus, ruoka, romantiikka. - Hyvä  ruoka on parasta mitä tiedän, ainakin melkein. Saatan olla vähän pehmee päästäni mutta romantiikkaa ei voi olla liikaa, pienet yllätykset ja muu söpö on parasta romantiikkaa, vinkvink... :) Ja mitä me oltais ilman rakkautta?
S - Suunnittelu, spontaanius, Sisu. Okei toi on vähän ristiriitasta... Tulevien asioiden suunnittelu on sikakivaa, mikäs sen parempaa kuin vaikka tulevien pirskeiden suunnittelu kavereiden kanssa? Toisaalta spontaanit "hei lähetää tonne nyt!" päähänpistot on mahtavia. + Maailman ihanin kissa!

T - Tietokone, tulevaisuus. Hei, kunnon datikselle kone on tärkeimpiä asioita! Aika kuluu mukavasti... Mistä puheenollen tulevaisuutta odotellessa, mietin sitä joka päivä.
U - Uskollisuus. Ei missään uskovaisuusmielessä vaan siinä, että onhan toi nyt semmonen piirre jota odottaa ainakin kumppanilta. Parisuhteen perusta!
V - Viima. Rakas koirakultaseni.
Y - Yö. Ei bändi, vaan yö noin muutenkin. Yöllä on paras tunnelma ja yöllä on mukavan pimeetä. Yössä on sitä jotakin!
Ä - Äiti. Vaikka me riidellään ihan liikaa niin on se silti maailman paras äiti :)

Hoh, tässä meni aikaa ! Se on nyt valmis sitten ja toivottavasti jaksatte lukea. Uudet lukijat, ilmoitelkaa muuten itsestänne jotain, oon ihan pihalla et kuka on uus ja kuka vanha! Onhan tää 12 lukijaa jo tosi iso saavutus, hehe...

2 kommenttia:

  1. Nastat aakkoset - pidän tämän mielessä jos blogin päivitystiheys lähtee hälyttävään laskuun ja mitään ei ole mielessä... :D

    Jos kauniit ei-posliiniset asiat miellyttää, miten olisi tontun muotoinen käpy?

    VastaaPoista
  2. En mä tiiä oisko se niin kaunista... :DD

    VastaaPoista