maanantai 27. joulukuuta 2010

2o1o part threeee!

Oon ollu nyt joulun alla hieman laiska, ja sain nyt vasta aikaseks kirjottaa kolmannen osan tähän vuosikatsaukseen. Viimenen osa tullee sitten vähän myöhemmin taas, katotaan saanko aikaseks tehdä sen tän vuoden puolella. Tähän postaukseen ajattelin myös liittää tärkeimpiä ja paraita biisejä tältä vuodelta.

Huomasin tossa että blogin lukijamäärä on pudonnu kahdestatoista yhdeksään, ilmeisimmin oon siis todella tylsä kun ei kukaan enää jaksa seurailla mua ;) No, toivotaan että ankaran mainonnan seurauksena uudet ihmiset löytää tiensä tänne!
























Syyskuun 13. päivänä meille pukkas heti keikkaa, uuden koulurakennuksen vihkiäisiin meinaan! Paikalla oli oikeen itse opetusministerikin ja muuta tärkeetä väkeä. Vammasia kuvia kerta kaikkiaan höystettynä evil-möllötyksellä...












































Lokakuun puolivälissä oli Jaanan ja Sakun tuparit. Muuttivat kivaan kerrostalokaksioon joka on tosi iso ja siisti, kyllä mullekin kelpaisi! Paikalla oli paljon kavereita, pelailtiin Aliasta ja juteltiin ja semmosta perusmeininkiä. Alkoholilla ei ollut osuutta näissä pippaloissa ja silti oli kivaa ;)

Lokakuun 22. päivä käytiin lomanalkajaisjuhlissa Simon mökillä. Mökki oli pieni mutta kivaahan sielläkin oli, nyt en viitti niitä kuvia tähän laittaa kun kauheesti julkasukelposta materiaalia ei siltä reissulta tallentunut... Jossain postauksessa oli kyllä mökkipileistä pari kuvaa.























Sitten tää mun vuoden kohokohta eli Kanarianmatka... En nyt tästä rupee turisemaan mitään, pitkä valokuvantäyteinen postaus löytyy täältä. Upea reissu oli ja täysi unelmien täyttymys, tosin se loppui liian aikaisin...

Reissun jälkeen oli 13.11 Oskarin veljen häät. Morsian oli kaunis ja sulhanen komea, mutta en viitti nyt luvatta heidän kuviaan täällä julkaista :) Häät oli hienot, tosin olisin kaivannut jotain ohjelmaa (nimim. kaikkien perinteisten hääleikkien puolesta!) Ruoka oli hyvää ja söinkin siellä elämäni parasta caesar-salaattia... Julkasen nyt kuitenkin Tommin ja Marin hääauton kuvan, on kuulemma itse Paasikiven (jos en ihan väärin muista) vanha kosla.



















19.11 oli äidin ja isän kummitytön ja mun pikkuserkun tuparit. Sieltä ei oikein oo kuvia, taisin väläytellä salamaa seitsemästi... Mukava ilta oli ja saatiin ahdettua kaikki n. 20 vierasta melko pienehköön kämppään. Sisustus oli aivan ihana ja olipa Laura hommannu kämppäänsä hienon kattokruununkin, vau, mäkin haluan!

Käytiin iskuryhmän (:D) Kanssa Helsingissä pyörähtämässä 22. päivä, mukava reissu oli. Käytiin kattomassa uusin Potteri ja muita taisi miellyttää paitsi Riikkaa (mikä nyt on ihan ymmärrettävää kun ei Riikka oo nähny aikasempia Potterskoja). Toltakaan reissulta ei oikeen oo mitään julkasukelposia kuvia, on tästäkin jossain postauksessa selitetty ja pari kuvaa löytyy sieltä. Helsinki kutsui myös 1. päivänä joulukuuta, jolloin oltiin Studia-messuilla. Kun saatiin tarpeeksemme messuilusta niin paineltiin keskustaan ja sieltä ostin pikkujoulumekon. Lisäks istuttiin kahvilla pitkän aikaa ja juteltiin mitä lie...

















Hauskaa näyttäis olevan...

Nyt ne biisit jäi laittamatta, Oskari tulee tänne ihan just! Pikku rage kuitenkin vielä loppuun, %&E¤#@ Youtube latas mun videota kiltisti 97 prosenttiin kunnes se ilmoitti että virhe tapahtunut, lataus keskeytetty tuntemattomasta syystä tai jotain muuta yhtä tyhjentävää. Anteeks vaan mutta mitä !()!/)!! Tein siis videon joululahjoistani, koetin olla aktiivinen bloggaaja ja tehdä videopostauksen mutta sepä nyt sitten siirtyykin... Tänkin saamarin postauksen tekemiseen meni ikuisuus kun joku urpo on keksinyt ydistää Youtube- ja Blogger accountit keskenään eikä voi olla kirjautunut eri tunnuksella samaan aikaan sekä bloggeriin että toutubeen! Ärrinmurrin...

2 kommenttia: