torstai 13. tammikuuta 2011

Asfalttiprinssi mä oon ... eiku

Oon taas ollut kovin ahkera! Taiteilin uuden otsikkokuvan näin kevään kunniaksi ja muutenkin värit muuttu blogissa, oli ehkä vähän hupsua laittaa jouluaiheinen ulkoasu blogille mutta olin niin jouluhuuruissani että tulipa sekin tehtyä. Tänään olin matikan uusintakokeessa osa kaksi, nyt meni aika mukavasti kun oikeesti jaksoin käyttää aikaa siihen kokeen tekemiseen enkä jättäny tehtävää kesken ajatuksella "no kyllä mä jostain muusta tehtävästä ne pisteet saan". Harkitsen jatkotoimenpiteitä mikäli rakas opettajamme ei anna sieltä sitä hiivatin seiskaa... Kuka keksi matematiikan?

Eka kouluviikko on menny rankan jumituksen, vaikeiden aamuherätyksien ja hiihtoloman odottelun merkeissä. Vanhojentanssit lähestyy uhkaavasti, yllätyksekseni löysin kotoa semmoset kengät millä pystyn ainakin hätätapauksessa tanssimaan jos en mitään muuta löydä. Kopsuttelin niillä edelliset harkat eikä tullu jalat yhtään kipeiksi, mutta sandaalimalliset kun ovat niin eivät oo ehkä se kaikkein tukevin vaihtoehto. Semmosta teaseria että meidän lopputanssi on harvinaisen hyvä (nii vissiin), ja samaan henkäykseen totean että kiitän luojaa ettei meillä oo sataa paria tanssimassa! Mä en alkais jos meidän koulussa ei sais kaikki tytöt tanssia kaikkia tansseja. Tai että pareja olis niin paljon ettei vanhemmat/sukulaiset näkis ku vilauksia omasta murusestaan. Ehkä tässä Lopen lukiossa on jotain hyvääkin...

Tämä on tämmönen kuvaton postaus, mä en oo nyt jaksanu haaskata rajallista luovuuttani kuvien napsimiseen. Enkä oo kyllä tehny paljon mitään muutakaan mutta se nyt jätettäköön mainitsematta, ehe-ehe. Huomenna mennään kaverille Sakunpäiväkahveille ja lauantaina Riihimäkeen ettimään niitä kenkiä. Sit sieltä agilityyn ja loppuviikonloppu (mikä sana!) Oskarin kanssa. Saatiin tänään koeviikon lukkarit, näyttää ihan hyvältä: kaksi pitkää viikonloppua tiedossa kun perjantaisin on fysiikan ja terveystiedon kokeet!

Jepajes, semmosta tällä erää. Jos niitä kuvia saisin otettua tänne ees joskus... Jotain piristystä nyt sentään loppuun. Ihanainen Sisu!

5 kommenttia:

 1. Sisu on sellainen ladies' man. :D

  Meillä on pareja tosi paljon ja harkoissakin tulee joskus vähän ahdasta, etenkin kun meidän ryhmä on toista kahdeksan paria isompi tai jotain yhtä nerokasta.

  VastaaPoista
 2. Edelliset kommentaattorit omaavat likaisen mielen - Sisu on selvästi herrasmieskissa joka pukeutuu siististi, ei mikään pornokuningas!

  VastaaPoista
 3. Se on kissojen maailman Ron Jeremy.. :D

  Ulla, oh no! onks teitä niinku 50 vai 500 ? :D

  VastaaPoista
 4. No siis tossa tyttöjen ryhmässä, jossa mä olen, on 51 osallistujaa. Siihen vielä se toinen ryhmä päälle ja pojat, niin jippii! :---D

  VastaaPoista