lauantai 29. tammikuuta 2011

Odottavan aika on pitkä...

Mulla on syndrooma. Sellainen syndrooma, että mun täytyy koko ajan odottaa jotain kivaa kaukaisesta tulevaisuudesta. Tällä kertaa mä oon alottanu uudestaan tän "syysloma tule jo" -vauhkoomisen, sillä meillä on kuningasidea. Me lähdetään ulkomaille kaveriporukalla! Okei, kuulostaa tavanomaselta - mutta ei meille Loppilaisille urpoille jotka käy ulkomailla kerran vuodessa jos sitäkään. Hei, miten siistiä olis päästä seittemän hyvän tyypin kanssa etelään viikoks? No ihan hemmetin siistiä!

Päivien laskemista en oo sentään vielä alottanu. En uskalla, koska a) matkaa ei oo varattu b) mul ei oo harmainta hajua millon syysloma on. Viime vuonna päättäjät päätti keksiä semmosen ovelan juonen että ne siirsi syyslomaa yhden viikon normaalia myöhemmäksi, ja tää tuli ilmi vaan ihan sattumalta vasta sillon ku meidän syyslomamatka oli ollu varattuna kolmisen kuukautta. 

Alkuperäinen suunnitelma oli matkustaa halpalentyhtiöllä varaten matka joko seat24:n tai supersaverin kautta. Muutamalla ilmeni kuitenkin ongelmia matkan maksamisen suhteen, koska halpiksilta varatessa koko maksu olis pitäny suorittaa heti. Onneksi löydettiin Air Finland Holidays -matkatoimisto, jossa varausmaksu ja lopullinen maksu hoidetaan eri aikaan. Ensin maksetaan 150e matkan varauksen yhteydessä ja loppusumma vasta 30 päivää ennen matkalle lähtöä.

Mutta mitä riistoa noi matkat onkaan! Finnmatkoilla ei pääse 600 halvemmalla oikeestaan mihinkään hotelliin joka ei näyttäis vilisevän torakoita tai josta ei ois rannalle matkaa kahta kilometriä. Air Finland holidaysilla hinnat on vähän alemmat, mutta ei sieltäkään oo ihan semmosta nappilöytyä vielä tullu vastaan. Miksen voi olla rikas opiskelija?

Tältä näyttäis tää meidän tän hetken vahva ehdokas:

Pyr- huoneistohotelli Fuengirolassa. 3 tähden hotelli, jonne pääsee 599 eurolla.

Nyt voisin yrittää alottaa kokeisiin lukemisen. Historian koe on jo tiistaina, mutten oo kirjaa vielä avannutkaan... Kohta vaihdan amikseen!

4 kommenttia:

  1. Amis-Elli :--) Hihihihih jejeje syysloma, tahtoo matkalle! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, musta tulee amis! Syyslomaan on enää jotai miljoona päivää...

    VastaaPoista
  3. Odottaminen on normaalia eikä syndroomanomaista! Itse olen odottanut ensi kesän Lontoonmatkaa suunnilleen viime elokuusta... :D

    VastaaPoista