tiistai 15. helmikuuta 2011

Kaksi yötä...

Tänään on ollu kerrassaan hyvä päivä! Mun lookkini muuttu radikaalisti ku sain tänään silmälasit, joista tykkään kyllä aika paljon... :) Naama näyttää jo nyt ihan alastomalta ilman laseja ja huh huh mitä suttua mun näkökenttäni on täynnä jos otan lasit pois! Ainoo ongelma näiden kanssa on nyt se, että mitenköhän osaan tanssia ilman näitä. Sen näkee sitte. Nää silmälasit tai siis kehykset on Chanelin, ihan tarpeeks hintavat mun budjetille... Aisoissa on punasta farkkukangasta, mikä on musta aika söpöö.

Choker-koru tuli eilen ja se on ihana. Siinä on kuin onkin se ketju ja lukko, joten se pysyy kaulassa ihan mainiosti. Tuote tuli ihan hurjan nopeesti, kuvittelin et viel torstai-aamuna sais jännittää et no, tuleekoha se sieltä vai ei... Huomenna kokeilen kaikkia koruja ton mekon kanssa, pitää kattoo et tuleekohan kokonaisuudesta liian kimaltava. Toivottavasti ei!

Huomenna ois tarkotus pitää abeille potkiaiset. Ihan mukavaa ohjelmaa ollaan saatu kasaan, toivottavasti abitkin nauttii ja ykköset pääsee myös paikan päälle nauramaan...

Mutta loppuun tää mun "ihkauusi" ulkonäkö...

3 kommenttia:

 1. Niin kimaltavaa ei olekaan että se olis liian kimaltava.
  En edes laita sitä ilmiselvää Twilight-vitsiä tähän perään.

  Tyylikkäät lasit!

  VastaaPoista
 2. Hienot lasit, näyttää sulla tosi luontevilta!

  VastaaPoista
 3. luontevat lasit, kiitos!

  Kokeilin kaikkia koruja eikä ollu liian kimaltavaa. Jee! :)

  VastaaPoista