sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Paniikki is coming!

Hei mitä apua!!! Torstai lähestyy vähän liian nopeesti ja tuntuu et oon vielä täysin vaiheessa. Tilasin ebaysta kivan choker-strassikorun, joka nyt olikin sitten vissiin vääränlainen... Ehdin kuitenkin korun jo maksaa (hurjat 10euroa!) ja paketti on pistetty toissapäivänä jo tulemaan, joten eipä tässä kai mikään enää auta.


Tämännäköinen koru olis tulossa sieltä jos on tullakseen, huomasin siis vasta n. 2 minuuttia maksun jälkeen et hitto soikoon, eihän tossa oo ees ketjua, millä se pysyis. Joo kiertoon vaan ja myyntiin huuto.nettiin, kai sen joku hölmö ostaa... Ei vaa ;)

No mut löysin sit kuitenkin maailman upeimmat korvikset eilen Glitteristä. Hintaakin niillä oli, 23,90, mutta on ne sen väärti. Ovat sen verran näyttävät etten välttämättä ees kaulakorua tarvii, kun puvussakin kuitenkin on jotain pientä kimallusta siellä täällä... Kuvaa sitten torstaina mikäli sillon ehdin koneella ees käymään, on vissiin tulossa aika tiukka aikataulu sille päivälle. Ysiltä pitäis olla koulussa, yhdentoista aikaan on kampaaja + meikki ja kenraaliharjotus koululla 14.30 jossa menee pari tuntia. Sit on kuuteen asti aikaa panikoida, ja klo 18.00 mun vuoden oottama hetki koittaa!

Koeviikko tuntu menevän ihan jees, matikasta nyt tuli vitonen mut sen voi aina käydä uusimassa.. Ehem. Psykologiasta tulloo ysi, historiasta kasi, ruotsista ei viel tietoo ja äikästä toivon mukaan ysi. Nyt tän jakson en sit paljon muuta teekkään ku istu koulussa, melkeen joka päivä 8-16 vailla hyppytunteja.

Eiliseltä hesanreissulta ostin myös kynnet jotka törkin sitten torstaina kynsiparkoihini. Toivottavasti ne kynnet tällä kertaa pysyis eikä päättäis irtoilla kesken tanssien. Kynsistä tulikin mieleen, musta on nyt tullu ihan vauhko ton ebayn suhteen - tilasin puolvahingossa ihan kivat kynsitipit kahella eurolla ja kuolaan kokoaika lisää niitä.

Joo mut semmosta tällä kertaa. Epäilen että tää viikko on täynnä unettomia öitä ja vimmaisaa odottelua, joten saattaa olla melko hiljasta blogin suhteen. Mut näkyillään!

2 kommenttia:

  1. eBay on kuin pohjaton kaivo, kerran ku rupeaa ei saa lopetettua? :D
    Hyvin se menee!

    VastaaPoista
  2. nojoo musta tuntuu just nyt siltä... :D Tekis vaan mieli ostaa ja ostaa ja ostaa! :D

    VastaaPoista