maanantai 21. helmikuuta 2011

Wanhat 2011!

Whoaaaa sinne meni mun elämäni parhaat kaks päivää! Kaikki onnistui hienosti, tosin puvusta repes alustylli vähän ja silleen mut mitään täyttä katastrofia ei päässy käymään. Tää postaus tulee olemaan täynnä kuvia ja lopussa sitten video meidän lopputanssista, joka on musta ainakin aika maukas...Torstai-aamuna mentiin ysin aikaan koristelemaan liikuntasalia, ja kuten kuvasta näkyy, meillä oli heti aamusta meno päällä... Touhuttiin ihan omiamme ja koristeet meni miten sattu, ihan hyvä siitä salista kuitenkin loppujen lopuksi tuli.
 
Tältä näytti mun meikkini, ehkä noi silmälasit vähän hämää mutta pinkkiähän meikissäkin piti olla.. Mua vähän pelotti tää etukäteen mut siitä tulikin tosi hyvä. Alla kuva mun kampauksesta takaapäin, tykkään ihan hirveesti noista koristepinneistä! Kampauksesta tuli tosi erilainen kuin mitä alunperin suunnittelin, mutta oon kyllä tosi tyytyväinen tähänkin. Sain paljon kehuja ja näytti kuulemma fiftarityyliseltä kampaukselta... En sit tiä onko se hyvä vai huono ;)
Kuvissa näkyy myös aika hyvin mun korut, joihin olin kans tosi tyytyväinen. Ne kimalteli kivasti ja sehän oli mun mieleen! Alla olevassa kuvassa näkyykin sitten kokonaisuus - olin mä aika prinsessa. Ainakin leikisti!

 

Tämmösiltä minä ja Oskari näytettiin! Oskulla on Lauri Tähkä- pose ja mä oon unelmien vaimo. Joopa joo... Mut hei, eiks ookki komee! <3
Minä ja Riikka oltiin kerrankin edustuskunnossa, joten pitihän se ikuistaa. Ja kattokaa nyt noita miehiä, aika ihania! Harvoin näkee niitäkään noin siisteinä... Vätykset saatana. Seisomassa vasemmalta oikeelle: Paavo, Erkka, Tommi, Oskari, Lauri, Topi ja Joel, sekä edessä vasemmalta oikeelle Simo ja Tomi.

Vasemmalta oikealle: liikunnanopettaja Anu, Paavo ja Jaana, Tommi ja Riikka, Joel ja Milena, Tomi ja Johanna, Erkka ja Liljastiina, Topi ja Heli, Oskari ja minä, Simo ja Iina plus Lauri ja Reetta. Meitä oli aika vähän mutta ei se mitään, oltiin silti aika valiojoukko... 

Huomatkaa lahonnut Wanhat- kyltti! Ja Milenan jalka... Wou ;) 
Harmi ettei tähän otokseen saatu kaikkia mukaan. Ilmeet on kerrassaan mahtavat ja Lauri lentää... 
 Olin linnanneito. Öö?


Tällasia mahtiotoksia otettiin Vanajanlinnasta jossa oltiin syömässä hemmetin hyvää ruokaa! Piru vie ku harmitti, ku ei oikein pystyny syömään niin paljon ku ois halunnu... Syynä siihen tosi kiree puku jossa olo oli ahdistava jo alkuruoan jälkeen. Kuvia otettiin ihan miljoona, ja tossa niistä varmaan parhaimmat. 

Loppuun nyt vielä tää lupaamani lopputanssivideo. Nauttikaa!

10 kommenttia:

 1. Vähän kiva toi teidän lopputanssi! Itseä harmittaa kun meillä ei viime vuonna sellaista ollut.. Mutta aina ei voi voittaa! Oli silti tosi kivat wanhat meilläkin. :)

  VastaaPoista
 2. tiiamariia, kiitos! :) olihan toi lopputanssi eräänlanen kruunaus koko hommalle, mutta kivaa olis ollut ilmankin sitä :)

  VastaaPoista
 3. Superhienoja kuvia, ihana mekko ja nätit hiukset! (=

  VastaaPoista
 4. oot tosi nättiä, ihania pukuja muutenkin. tykästyin kovasti blogiis ja jään seuraileen :--) oot siis Lopelta? mun sedillä on kesämökit sielä, he.

  tosi hauska toi teidän oma tanssi, vedätte niin asenteellaki!

  VastaaPoista
 5. pixie, kiitos tosi paljon! Joo, Lopelta oon :) Mistä päin loppea mökit on?

  Tanssi oli musta kasn oikein onnistunu ;D

  VastaaPoista
 6. Oliette te sangen edustavia! :D
  Ei mutta ihan vakavissaan, ihana puku ja tukka ja kaikki - silti ei kaduta että itseltä jäi väliin, mutta mahdutan tuollaisen kampauksen mukaan seuraavan kerran kun mieli tekee piirrellä prinsessoja! ;D

  VastaaPoista
 7. hehe jeee kiitti, joo piirrä prinsessa jolla on samanlainen mekko ja hiukset! ;)

  VastaaPoista