lauantai 7. elokuuta 2010

Gotta remember all of my tricks

Age of Empires kolmosen taustamusiikit ja huudahdukset, älyttömät kiukkukohtaukset, väsymys ja liiallinen syöminen on täyttäneet tänään mun päivääni. Nyt datailen Oskarilla, joka lanittaa Simon kanssa Age kolmosta. Mun iltani on siis ollut huisin jännä! Oltiin hohtokeilaamassa kolmistaan tänään puoltoista tuntia, ja vähä oli siistiä! Oli kivan näköistä kun oli nättejä valoja ja kaikki kiilsi ja lisäksi oli hämärää, eli ihan mun unelmapaikka. Pakko päästä uudestaan... Tosin yks huono puoli oli naapuriradan pikkupoikajoukko, joka heitti niin holtittoman näkösesti että sai pelätä saavansa pallon päähänsä! Yks niistä lensi melkein joka heittovuorolla radalle...

                         Oon tosi professionalin näköinen, ihan ku olisin syöksymässä mahaliukuun radalle!! :)
                                                         Huomatkaa pistemäärät, voitin Simon!

Mä oon jo niin väsynyt että olisin täysin valmis käymään nukkumaan, mut noi kaks hakkaa noita pelejään niin innoissaan ettei mitään rajaa! Siispä tyydyn yödatailuun ja nuokkumiseen.

ps. oon saanut tänään kaksi ihanaa kiukkukohtausta, ekan kerran pimhdin Oskarille ja paiskasin jonkun Pirkka-lehden rikki ja toisella kertaa purin kiukkuani oveen joka ei auennut. Ihanaa olla nainen :)

1 kommentti:

  1. Heei, mä oon aina halunnu kokeilla Age of Empiresiä, pitäisi varmaan ostaa se! :D Keilailu taas on syvältä, kun minä olen aina se, jolta ne pallot lipeää muiden kalloihin.

    VastaaPoista