torstai 19. elokuuta 2010

Living in a material world

Heippa taas pienen tauon jälkeen! Koulu on imeny musta mehut jo ensimmäisellä viikolla: joka päivä päätä särkee uuden koulurakennuksen ah niin ihanan teollisuusliiman hajun takia, ja englanninopettajan naama kyllästyttää jo nyt. Oli oikein kiva alottaa lukuvuosi sillä kun kyseinen enkunmaikka oli heti naama norsunvituralla, vaikka me oltiin ihan hiljaa ja kiltisti! Eilen värjäilin hiukset Schwarzkopfin Blonde 10.2 helmenvaalealla, tuli aika mukavaa jälkeä, tosin siinä 20min vaikutusajan kohdalla ku menin tarkastamaan värjäyksen silloista tulosta niin meinas sydän hypätä kurkkuun... Ihanaa sinisen sävyä oli havaittavissa, mitäs siinä muuta kuin paniikilla väriä äkkiä pois päästä. Ei onneks jääny kuin pieni sininen vivahde pieneen osaan hiuksia.
Onneks ei mulle siis pärähtäny tällasta tukkaa. Sehän oiski ollu mainio piristys meidän luokkakuvaukseen, joka on ens viikolla. Ens viikolla ajattelin myös mennä varailee kampausaikaa vanhojentansseja varten, jotta saa sit hyvän ajan eikä tuu kiire :) Intouduinkin kattelemaan nyt noita kampausmalleja:

Joku tollanen perusnätti 'nuttura' olis tietysti aika kiva. Tosin haluaisin et hiuksia olisi vähän auki kehystämässä kasvoja. Vähän täydellinen muuten toi hiusväri tolla naisella! Ihana.

 Tällainen hiukset auki-systeemi voisi olla myös tosi kiva. Noi kukkakoristeet piristää kampausta.
Tällainen kampaus olis klassisen kaunis, ja jos löydän jonkun tosi näyttävän puvun niin pitänee kampauksessa tyytyä vähän tällaiseen yksinkertaisempaan.
Tai yksi vaihtoehtohan on tietenkin perus hiukset kiharalle, auki, ja jotain pientä tilpehööriä.

Seuraavaks voisinkin alkaa haaveilla siitä meikistä! Hmmm...

1 kommentti:

  1. voi miten ihania kampauksia! johan tässä tuli itsellekkin kauhea paniikki, miten aion hiukset sitten ensi helmikuussa wanhoihin laittaa. :) toi naisen hiusväri on todellakin upea, voisin harkita ihan omaan päähäni!

    VastaaPoista