lauantai 28. elokuuta 2010

Happy happy!


Eilen tapahtui jotain tosi ihanaa, löysin nimittäin unelmieni täydellisen vanhojentanssipuvun! Väriltään ja malliltaan juuri täydellinen, tosin ihan pieni miinus siinä on: nyöritystä ei ole. Eipä siis parane lihoa/laihtua ennen vanhoja... Oon ihan onneni kukkuloilla, harmikseni en vaan voi ihailla pukua juuri nyt koska kuvaa siitä ei netistä löydy, ei sitten millään. :( Mutta ensi viikolla todennäkösesti pääsen hakemaan sen kotiin ja tiedossahan on sitten liihottelua mekossa pitkin taloa.

Nyt pitääkin sitten alkaa murehtia kampauksesta ja meikistä. Äiti kovasti uhkasi tekevänsä mulle meikin, ja pakko jossain kai on säästää kun puku tuli maksamaan vähän odotettua enemmän. Olin jo vähällä tilata puvun Kiinasta, josta sen olis saanut 200-300 euroa halvemmalla, mutta puku olisi siinä tapauksessa ollut kopio alkuperäisestä eikä välttämättä ihan niin laadukas kuin mitä liikkeestä ostettu on. Lisäksi hyvät, tukevat kengät pitää löytää. Niiden ulkomuodollahan nyt ei oikeastaan ole mitään väliä, kun eivät puvun alta näy. Tukevus ja mukavuus ovat siis tällä kertaa kenkien ostokriteerit. Ja pakko kai se on hintaakin vähän katsoa.

Oskari on tänään tulossa meille, pitäisi ainakin vähän lukea äidinkielen novellikokoelmaa ja tehdä jotain läksyjäkin. Pakko muuten mainita tähän loppuun, että Hyvinkään Leimulinessa käydessäni sain kyllä aivan ala-arvoista palvelua. Sain sovittaa yhtä mekkoa, enkä päässyt pukuja ihailemaan ollenkaan itse vaan ilmeisesti paikan omistaja tyrkytti minulle toistaan kamalampia pukuja, arvosteli ulkonäköäni eikä kuunnellut mielipiteitäni pätkän vertaa. En siis todellakaan suosittele kyseistä paikkaa kenellekään joka arvostaa hyvää asiakaspalvelua!

5 kommenttia:

 1. Vähän kiva että löytyi puku~ o/

  VastaaPoista
 2. Hyvä, ettet ostanut Kiinasta, pienten lapsityöläisten veri ei ikinä näytä juhlavaatteessa erikoisen kauniilta... ;P

  VastaaPoista
 3. Siiri, se olis tullut ompelimosta jossa vanhat tädit tekee pukuja :DDD Ei siis mikään massatuotantolaitos ollu kyseessä. :D

  VastaaPoista
 4. Oliks se kuinka kallis sitten jos saa kysyä? :)

  VastaaPoista
 5. 459 oli mekolla hintaa, tosin siitä tuli 15% alennusta eli lopullinen hinta siinä 390 paikkeilla. :)

  VastaaPoista