tiistai 3. elokuuta 2010

We're not ok, but baby - we're alright

Just look around. Keep your eyes open, it's alright. Keep your eyes open, it's alright. Make better years from bitter days. This is our time, this is our place. Look Around.
 
Mitenköhän kauan siitäkin on kun oon tätä biisiä kuunnellut... Tänään kun sitä satuin vanhasta mp3- soittimesta kuuntelemaan, niin täähän kolahti ja kovaa! Ennen oon jotenkin vältellyt tätä. Kappaleen nimihän on Look Around ja bändi nimeltään Orson.

Tää päivä meni nukkuessa ja rannalla (pilvisessä säässä) lepäillessä. Myöhemmin illalla saatiin Oskarin ja Simon kanssa valtavan hieno idea, ensi vuonna lähdetäänkin kaveriporukalla äkkilähdöllä etelään! Ja koska oon malttamaton, niin kattelinpa tossa noita äkkilähtöjen hintoja eivätkä kyllä todellakaan päätä huimaa. Yhden viikon majoitus kolmen (jopa neljän!!) tähden hotellissa oli  alle 400 per nuppi, kuulostaa mun budjettiin sopivalta vaihtoehdolta ;) nyt sit vaa päiviä laskemaan, heh heh.

Ja nettiyhteys on just nyt niiiiin ihana ettei se suostu lataamaan kuvia tänne :) Joten huomenna sitten palaillaan kuvien kera, ädjöö ja hyvät yöt!

1 kommentti:

  1. Tuo on niin totta, jostain löytää jonkun biisin, jota ei oo kuunnellu vuosiin, ja se onkin ihan parasta sitten.
    Nimimerkillä Oingo Boingon Try To Believe!

    VastaaPoista