torstai 12. elokuuta 2010

We can't go on together with suspicious minds

Koulu alkoi. Tosi loistavaa, loma loppu kesken ja tiukat päivärutiinit tuli taas osaks mun elämää... Aikaset herätykset, läksyjen teko, lukeminen ja stressaaminen koulusta on taas arkipäivää! Onhan se kiva saada jotain järkevää tekemistä taas, mutta olisin mä voinut vaikka kuukauden tai toisenkin vielä lomailla :) Tosin tänä vuonna ovat edessä ne kauan odotetut vanhojentanssit, tyttöjen lemppariprinsessapäivä heti häiden jälkeen! Untied and Truen Riikka tossa jo intoilikin puvuista, oonhan mäkin tosin tehnyt jo vanhojentanssipukupostauksen (onpa pitkä sana) mutta siitä nyt taitaa olla jo ainakin puol vuotta. Eilen varasin ajan Leimulineen pukusovitukseen, ens perjantaina pääsee sit kokeilemaan kaikki ihania prinsessaunelmia päälle! Oon myös yrittänyt varmaan parikymmentä kertaa soittaa Pukuvuokraamo Linnanneitoon, mutta eivätpä vastaa ollenkaan puheluihin vaikka oon kokeillu tosi monta kertaa ja vieläpä tosi erilaisina aikoina, tietysti aukioloaikojen sisältä. Ei minkäänlaista vastausta. Sivuilta ei löydy muita yhteystietoja ku faksi ja puhelinnumero; faksia en osaa käyttää ja toinen ongelma tossa jo ilmenikin. Ottaa päähän tällainen, mitä asiakaspalvelua se on kun ei vastata ollenkaan puhelimeen? Ymmärrän kyllä, että kyseisessä liikkeessä on varmaan säpinää tähän  aikaan vuodesta, mutta eikai sitä niin paljon voi olla ettei minuutiksi puhelimeen ehdi. Harmittaa, sillä tuolla liikkeessä on juurikin sellaisia pukuja mistä olen haaveillut! Kohta on varmaan pakko mennä vaan suoraan paikan päälle ja vaatia palvelua ;)

Ja tulipa tosta Riikan kirjotuksesta mieleeni myös tää mun hieman huolestuttava kurssitilanne. Todistukseen oli merkitty, että oon suorittanut vaan 28 kurssia, vaikka oikeasti niitä oli ainakin kaksi enemmän? Okei, toinen on kuviksen kurssi joka on yhtä pikkutyötä vaille valmis, mutta missä ne muut pari on? Eilisen päivän laskeskelin paniikissa niitä kursseja ja ruksailin hädissäni et jos otan vaikka ton ja ton kurssin. On niin laaja tää Lopen lukion kurssivalikoima! Ens vuonna on varmaan pakko mennä johonkin ruotsin tukikurssille ekan vuosikurssin kanssa jotta saa ne kurssit sit kasaan.
Mutta se siitä, nyt on pakko mennä läksyjen pariin. Voisin myöhemmin palailla sitten taas noiden kuolattavien vanhojentanssipukujen kanssa!

2 kommenttia:

  1. Suosittelen tota Hyvinkään Leimulinea. Löysin sieltä oman ihanan prinsessamekkoni vuokralle juurikin wanhojen tansseihin =) Tää blogi on tosi kiva, tykkään sun tyylistä kirjottaa. Ois tosin kivempi jos postauksia tulis useemmin kun noin kerran viikossa....;)

    VastaaPoista
  2. Juu huomenna Hyvinkäälle suunnistan :) Kiitos kovasti, koulujutut vie nyt vähän aikaa eikä aina edes muista postailla, mutta voin yrittää tihentää tahtia :)

    VastaaPoista