perjantai 17. syyskuuta 2010

But I'm not leaving less you come with me


Kotiin tänään tullessani yllätyin, ihanku olis ollu kesä. Vettä tuli ja aurinko paistoi. Siitäpä sainkin aihetta syksyn toiselle syysangstille! Huomenna onneksi saa piristystä arkeen kun lähden Keravalle Blue Fieldsin Ullan luo. Siirikin liittyy seuraamme ja päästään taas verestämään lapsuusmuistoja pelailemalla mm. Crash team racingia ;)
Jeejee ihanaa syksyistä maisemaa! Oon aika epeli, muokkailin kuvasta pois kamalan sini-oranssin tynnyrin ja ulkovalon. Kuvien muokkaaminen on mukavaa touhua, jos vaan osaisi käyttää tota ohjelmaa kunnolla. Voisin aikani kuluks vaikka tässä illan mittaan opetella sen käyttöä!

Ilokseni muuten eilen huomasin että SM-liiga alkoi taas. HPK:n osalta tosin tappiolla, mutta nyt tänään tilanne näyttää vähän paremmalta... Enempää en jääkiekosta jää jauhamaan sillä tiedostan ettei (vähäinen) lukijakuntani ole kiinnostunut jääkiekosta. :)

Kuten huomaatte, mun elämäni on tällä hetkellä melko sisällötöntä koska postaukset jää tällasiksi säälittäviksi rääpäleiksi. Viikonloppuna varmaan saan jonkinlaista kuvamateriaalia ja jänniä juttuja kasaan joten voin sitten palailla sunnuntai-iltana niiden kanssa!

Loppuun vielä upeaakin upeampi biisi.

2 kommenttia:

  1. Ei ei ei ei EI Crash Team Racingia - mä häviän aina ja joka hemmetin kerta! Hitto, vetäydyn keittiöön, leivon kääretortun ja syön sen kokonaan itte suruuni, jos saan taas siinä pelissä turpiin.

    VastaaPoista
  2. Siiri, sä et leivo meillä yhtään mitään. Ei meillä oo tarpeita!

    Tai sit mä leivon teitä kaikkia turpaan. :)

    VastaaPoista