tiistai 28. syyskuuta 2010

Ilma jota hengitämme samaa ilmaa on, ja jalkojemme alla sama maa


Mähän olen oikeastaan tunnustautunut kuuluvani Jenni Vartiaisen inhoajaporukkaan, mutta tämä biisi jäi pyörimään Spotifyyn ihan pidemmäksikin aikaa! Tänään oli koeviikossa vuorossa ruotsi ja reisillehän se meni. Tää päivä on menny ruotsinkoetta murehtiessa ja huomiseen enkunkokeeseen valmistautuessa. Ulkona on nätti ilma ja kuvaamaan oli ajatus lähteä sikälimikäli saisin pyllyn ylös tuolista. Ja sainhan mä, pärstäkuvia enimmäkseen tuli napsittua. Ja heti kun katoin kuvia koneella niin nehän näytti ihan kamalilta! Kamera vääristää! Tai kameran näyttö pikemminkin.. :( Ainoa onnistunut otos omasta naamasta tässä.
Siinä se! Jippikayjei vai miten se Cheek sanoo, sama se mut tässä teidän iloksenne Cheekkiä joka on siis saletisti aivan älyihku! Toisin kun mun hiukset jotka ihailee selkeesti meijän pihanurmikkoa. Rehottaa...No mut sitten tähän edustavampaan puoleen eli rakkaaseen karvanaamaan, Viimaan.
Mamman hieno tyttö saa sydämen pullahtamaan rinnasta ulos ! Lässyn lässyn ... Joku sanoi että koiralle ei sais lässyttää, sen psyyke kärsii siitä tai jotain. Viima on siis todennäkösesti vähintään skitsofreenikko mikäli hempeilyllä ja lällyllä äänensävyllä on oikeesti jotain vaikutuksia ton eläimen kehittymiseen.


Kaikki mussut mahtunu yhteen kuvaan! (Tää kuva ei oo tosin tältä päivältä mutta söpö se silti on.)

Ulkoilun lisäksi oon tänään viettänyt aikaa teekupin kanssa. Pelottaa syödä yhtään mitään kun helmikuussa vielä pitäis tohon vanhojenmekkoon mahtua, tänäänki meni hampurilainen ihan tyytyväisenä massuun vaikka pitäis olevinaan laihduttaa tai ainakin pysyä näissä mitoissa! Vähänkö typerää, mitä painonhallintaa tää muka on et mätän kaikkee 'tosi terveellistä' naamaan aina kun tulee tilaisuus :) Pidän itteäni lähinnä säälittävänä, "salaattia ääntä kohden!" pitäis olla mun mottoni mutta tällä hetkellä se taitaa olla "syö mitä vaan, milloin vaan ja missä vaan". Houkutukset suklaan ja roskaruoan saralta on liian suuria tällaselle heikkomieliselle!


Semmosta tällä kertaa, huomenna siis enkkua tiedossa ja Oskari tulee yöksi, voitais tehä amerikkalaisia pannareita (vaikka just tehtiin viime viikonloppuna) ... Niin mikä se painonhallintajuttu olikaan?

3 kommenttia:

  1. Ei sitä nyt mitään hirmuista stressiä kannata ottaa siitä mekkoon mahtumisesta. Ellet ime sisääs kolme pizzaa rasva- ja sokeritäytteellä neljä kertaa viikossa, sä pysyt varmaan melko samankokoisena seuraavat pari kuukautta.

    ;)

    VastaaPoista
  2. Äläs sano!! Meikäläinen paisuu ku pullataikina tätä menoo :D No eeei. Kai se paino siinä samassa suurinpiirtein pysyy... Ellen tosiaan tee noin niinku sanoit :D

    VastaaPoista