keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Ensimmäinen syysangsti


Tänään iski muuten tosissaan että hitto, nyt on syksy ja seuraavaan kesälomaan on noin miljoona vuotta aikaa. Lehdet tippuu puista ja masentaa toi ilma kun on niin synkkää ja harmaata ja sateista! Pihalle jäätyy pystyyn kun siellä on kymmenen minuuttia. Muutamana päivänä on sentään ollu ihan mukavan lämmin, joinakin päivinä mittari on näyttänyt jopa 18 astetta. Mutta kyllä mä silti kaipaan niitä 30 asteen helteitä! :) Ja kuvan starana esiintyy Erkka. Aika cool vai mitä...


Aika söpöinä ollaan... not. Ilmeeni näyttää ihan siltä kuin joku ventovieras setä ois kaapannut mut kainaloonsa ja pistänyt toisen mokoman ottamaan tilanteesta kuvan! Sitä se rakkaus teettää.

Maanantaina oli koulussa juhlan aihetta, uus koulurakennus vihittiin ja paikalla oli itse opetusministeri Henna Virkkunen. Bändillekin oli töitä, soitettiin pari biisiä. Kirkan Hetki lyö ja Elviksen Burning Love. Saatiin ihan hyvää palautetta ja kuviakin sain! Seuraavassa pari oikein edustavaa kuvaa.

Oikein tunnelmissa mukana simmut kii ;)

 Untied and Truen Riikka bassoilee!

Mies ja kitara.

Semmosta. Nyt tiedossa vähän kokeisiin lukua, turhautumista ja muuta mukavaa!

7 kommenttia:

 1. Hui, toi Ekin reisi on aika friikki tuolt alapuolelt :o ja ah komee minä :D

  VastaaPoista
 2. Joo yök se on ihan karmeen näkönen, jänteet valmiina paukahtamaan!- kuva! Jep komea sinä :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä se siitä, välillä pääsee sentään lomalle ennen kesääkin!

  Vai että ihan opetusministeri. Harmi, ettei se käy meidän koululla. Mulla olis sille juteltavaa.

  VastaaPoista
 4. Ja täältä muuten palkintoa teikälle virtuaalisen läpyskän muodossa: klik!

  VastaaPoista
 5. Mitä juteltavaa? :D ja kiitokset awardista :)

  VastaaPoista
 6. :D Jutteleminen ministerille olisi hyödyllisempää kuin päivän Hesarille huutelu: "Ei sitä koulua noin voi uudistaa! Opetusministeri mistään mitään tiedä! Tulkoon itse lukioon!"

  VastaaPoista
 7. Ministerin ollessa vierailulla sille syydettiin silmät ja korvat täyteen kaikkea paskaa kuten "oppilaat saivat vaikuttaa paljon rakennuksen suunnitteluun" joopa joo meille näytettiin kerran yläasteella niitä rakennuspapereita ja viime vuoden kakkosvuosikurssilaiset sai suunnitella yhden seinän maalauksen... Siinäpä ne meidän vaikuttamiset ;)

  VastaaPoista