perjantai 10. syyskuuta 2010

I'm going off the rails on a crazy train

Huhhuh mikä olo! Oli pakko jäädä tänään kotiin koska kaikki röörit on aivan tukossa, kuumottaa ja muutenkin on ei niin kauheen hyvä olo. Mutta siitä huolimatta, eilen oli tosi kivaa ja keikka oli hyvä! Heti kun päästiin koulusta, lähdettiin kohti Helsinkiä junalla Oskun kanssa. Siitä sitten taksilla Oskarin veljen (tulevan) vaimon asunnolle ja paikalliseen kreikkalaiseen ravintolaan. Oli tosi hyvää ruokaa, söin kinkku-vuohenjuustopastaa. Nami! Ruokailun jälkeen painelimme taksilla Hartwall-areenalle odottelemaan keikan alkua. Aitiomme näytti tältä:


Ozzyn esittämät biisit olivat hyviä, tosin lavashow oli aika olematonta: se koostui lähinnä veden ruiskuttelusta yleisön päälle, käsien yhteentaputtamisesta ja "I CAN'T HEAR YOU!" -huudoista. No, ymmärtäähän sen kun eipä toi Ozzy taida olla enää ihan nuoruuden kunnossaan ja saattoipa joillain mömmöilläkin olla osuutta asiaan ;) Onneksi setin loppupäässä tuli sitten niitä munkin tuntemiani biisejä kuten Iron Man, Crazy Train ja tietenkin lopuksi Paranoid! Aavistuksen kulunut biisi joo, mutta oli se hienoa kuulla livenä.
Tällainen lyhyt postaus tällä kertaa, pidempää tulee sitten kun selviän tästä horroksesta!

7 kommenttia:

 1. Aika komea aitio! :D JJa hei, tosihieno tuo uusi yläkuva!

  VastaaPoista
 2. Jep olihan se aika koree!
  Harmi vaan että mua itteeni alko jo kyrsiä toi otsikkokuva... Aloin jo suunnitella uutta! :D

  VastaaPoista
 3. Lapsella pitää olla tekemistä, jään odottamaan uutta visuaalista hengentuotetta! ;D

  VastaaPoista
 4. Siellähän se nyt komeilee! ;)

  VastaaPoista
 5. Ei kökömpi tämä uusikaan, ei ollenkaan!

  VastaaPoista
 6. Voi hitsi, tuli tosta sun otsikkokuvan muokkaustyylistä niin mieleen kuvat, joita joskus vuosia sitten muokkasin! Hyviä muistoja oikeen tulvahti mieleen :) Oli siis pakko kommentoida, et kiitos kun piristit mun päivääni ihan tietämättäs :D

  VastaaPoista