maanantai 27. syyskuuta 2010

Saletisti 26 päivää!!

Jeskamandeera meikä on fiiliksissä! Koeviikkoa jäljellä tasan kaksi päivää (suht helpot kokeetkin vielä), sitten torstai lomaa ja perjantaina alkaakin maailman helpoin jakso ikinä. 20 viikkotuntia höystettynä yhdellä kahdeksan aamulla, kahdella ysin aamulla, yhdellä kympin aamulla ja yhdellä yhdentoista aamulla. Lukioon mennään leikkimään vaikka joku viisas opettaja joskus jotain päinvastaista sanoikin... Ihan muksasti on rullaillu tää koeviikko tässä, mitä nyt matikka vähän tökki mutta se nyt oli ihan arvattavissakin. Mantsasta odottelen semmosta kasia, matikasta ... vaikka vitosta. Psykologiasta ysi olis kova sana ja äikästä en suostu ottamaan siltä sitä paperia takas mikäli AINEISTOPOHJAISESTA ESSEESTÄ tuli 40 tai alle pisteitä... Mutta se siitä koulujorinasta.
Pakko mun on vähän hehkuttaa: etelänmatkaan on enää 26 päivää ja jos totta puhutaan, niin toisinaan katson paljonko tunteja on jäljellä. Ihan hölmöä, mutta mä vaan oon yli-innostunut enkä kestä lokakuun 24. päivän odotusta! Lomamatkan jälkeen alan odottaa vanhojentansseja ja sen jälkeen alan odottaa kesälomaa. Ja sitten täysi-ikäistymistä. Elämä on yhtä odottamista ja se sopii mulle, pysyypä ajatus kasassa kun on jotain kivaa mitä odottaa :)

Loppuun maailman tunteikkain biisi. Tai kaksikin.


Ai mikä ihanien upeiden introjen riemuvoitto? <3

plus:

3 kommenttia:

  1. Älä hehkuta sillä jaksollas, mun työmoraali sortuu aivan totaalisesti! ;)

    VastaaPoista
  2. Pahoittelen! :D Kai teilläkin nyt jossain välissä on jotain helpompaa :o

    VastaaPoista
  3. No joo, pakko myöntää: siinä jaksossa ku on viis kurssia ja yks niistä on näillä näkymin elokuvankattelua. ;D Pitää vaan jaksaa oottaa joulun yli!

    VastaaPoista